Advaita Individuele woonbegeleiding

Advaita individuele woonbegeleiding is een particulier zorgbedrijf waar 24/7 beschermd wonen wordt aangeboden. In ons huis is plaats voor maximaal 4 bewoners vanaf 18 jaar en ouder. Wanneer we niet vol zitten is een time out plek voor tijdelijke opvang mogelijk. Advaita wordt gerund door het echtpaar Rini van Vught en Rob Luijpen en is gevestigd aan de Paterstraat 44 te Den Dungen. Wij bieden een intensieve woonbegeleiding in combinatie met dagbesteding aan voor mensen met autisme spectrum stoornissen en de eventuele daaruit voortvloeiende psychiatrische problematiek en/of opvoedingsproblematiek. Maar ook voor mensen met sociale angststoornissen. CliĆ«nten die om wat voor reden dan ook (tijdelijk) uit hun eigen leef- of zorgomgeving weg moeten of om wat voor redenen dan ook het zelfstandig niet lukt. Gericht op bevorderen en begeleiden in sociale redzaamheid en psychisch welbevinden van mensen met ASS.

Actueel: Op dit moment staan we open voor een nieuwe bewoner.

Onze Naam: Advaita Individuele Woonbegeleiding
Advaita betekend non-duaal. D.w.z: geen conflict, innerlijk gevecht.
Het steeds opstarten van deze innerlijke strijd met je beperking geeft onnodig veel stress en teleurstellingen.
Individuele: omdat wij kiezen voor kleinschaligheid kunnen wij per individu een op maat gemaakte begeleiding bieden. Er is veel aandacht voor het gemotiveerd houden om je doelen te bereiken. De doelen worden door je zelf in overleg met ons bepaald!
Woonbegeleiding: omdat het alleen wonen je niet goed afgaat. We hebben het op jezelf gaan wonen in het programma verwerkt. Hierdoor komen alle aspecten die daarvoor nodig zijn terug in ons dagprogramma. Er is een zinvolle dagbesteding die je in je eigen tempo traint naar meer en grotere zelfstandigheid.