Wie zijn wij

 

Wij zijn een echtpaar die als begeleider, coach en therapeut hebben gewerkt. Het is ons opgevallen dat op veel plekken het geld de hoeveelheid zorg die geboden wordt bepaald. Wij liepen daarin vast en hebben gezocht naar een voor ons passende manier om de zorg te leveren die wij zelf wenselijk achten. Voor ons staat daarom de zorg en het begeleiden vanuit ons hart voorop. We doen het dus in eerste plaats vanuit ons hart en het is daarnaast heel fijn om daarmee je boterham te kunnen verdienen.

Rini van Vught: Ik ben werkzaam sinds 1980 met een eigen Praktijk in Alternatieve Geneeswijze. Daarin werk ik als autonome therapeut en pas daar ook bio resonantie, radionica, diverse massage technieken, magnetiseren en Reiki toe. IK geef les in diverse yoga stromingen, meditatie en Mindfullness. Ook geef ik les in Advaita Vedanta, een stroming binnen het Boeddhisme.  Ik ben werkzaam geweest als therapeut op een zorgboerderij waar mensen zaten met ASS=Autisme Spectrum Stoornissen.

Rob Luijpen: Vanaf 1991 ben ik actief als kunstenaar, trainer en docent. De nadruk kwam in de loop der tijd meer en meer op (creatief) zelfonderzoek te liggen. Sinds 2007 ben ik werkzaam als (creatief) coach. In 2019 heb ik een opleiding NLP(neuro linguïstisch programmeren) afgerond. Daarnaast geef ik les als docent op De Kleine Tiki. Dit is een opleiding voor kunstzinnig dynamisch coachen.